Proizvodni pogon tvrtke FRASSINOX BOŽIĆ d.o.o. nalazi se na lokaciji u Donjoj Stubici koji je izgrađen 1978 g., kasnije proširen te i danas obavlja proizvodnu djelatnost u prostorima u Donjoj Stubici.

Svoju poslovnu aktivnost obavlja na području Republike Hrvatske te svim bivšim Republikama ex-Jugoslavije a ujedno je i prisutna na području država EU (Austrija, Njemačka, Švedska, Belgija).

Poslovne aktivnosti isključivo su vezane za proizvodnju opreme u prehrambenoj industriji:

  • obrada mlijeka (izrada linija za jogurt, izrada linija za trajno mlijeko, izrada linija za svježe mlijeko, izrada linija za mliječne deserte, linija za razne sireve i skutu)
  • obrada sokova
  • obrada voda (izrada linija za pranje tehnoloških postrojenja, izrada linija za pripremu voda za dijalizu, izrada linija za gradski vodovod).

Tvrtka je sudjelovala u izgradnji mljekarskih farmi na teritoriju Republike Hrvatske, Republike BiH  te Republike Srbije te u laktofrizaciji (uređaj za hlađenje mlijeko – laktofriz) kompletnog prostora.

Tvrtka je 12 godina poslovala na području današnje Republike Srbije te Republike Bosne i Hercegovine te sad već 30 g. u Republici Hrvatskoj.

Treba naglasiti da je u toku 39 godina tvrtka poslovala pod više različitih naziva ali nije mijenjala proizvodni program, dakle na postojećoj lokaciji proizvodnja traje pune 33 god. Unutar tvrtke od 1999 g. djeluje ovlašteni servis marke KIA.

Tvrtka posjeduje potrebne certifikate za obavljanje djelatnosti na domaćem i inozemnom tržištu koji su usklađeni sa standardima EU i vrijede na ukupnom teritoriju EU.


OSNOVNI PODACI:

Naziv:  FRASSINOX BOŽIĆ D.O.O. za proizvodnju I usluge

Skraćeni naziv:  FRASSINOX BOŽIĆ D.O.O.

Sjedište: Zagreb, Horvaćanska cesta 31c

Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem  Tt-08/4639-2

MB: 2363151    MBS:080651906

OIB: 06204130015

Transakcijski računi: HR5323600001102060357

Direktor: Marijan Božić